Individuele coaching

Rosalie heeft de afgelopen jaren gewerkt aan haar coachingsvaardigheden. Niet alleen heeft ze hiervoor haar opleiding gebruikt, ook onder vrienden heeft ze diverse keren haar coachingsvaardigheden mogen testen. Om deze vaardigheden nog beter onder de knie te krijgen ben ik begonnen met een opleiding NLP-coaching.

Testen

Wanneer RosaVie in gesprek is met een ondernemer kan het zijn dat er behoefte is aan persoonlijke interventies van de ondernemer. Om hier zelf meer gevoel mee te krijgen heb ik het afgelopen jaar zelf diverse test gedaan. Managementbyhorses, Actme, Management drives, Cryofit Amstelveen, depersoonlijkegezondheidscheck en diverse test op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Hele verschillende testen die mij allemaal interessante inzichten hebben gegeven. Afhankelijk van de vraag van de ondernemer heb ik toegang tot deze testen. Na een eerste kennismakend gesprek kunnen we samen besluiten om hiervan gebruik te maken.

Naast deze individuele ontwikkelingsinterventies heb ik tijdens mijn studie bij vitaliteitsadviseur en duurzame inzetbaarheid gebruik gemaakt van scans via het NPDI. Deze scans kunnen op verschillende momenten worden ingezet en geven een zeer goed organisatie-overzicht.

Home

Leave a Comment